Te koop: North Beach, Pattaya, Wong Amat

Voor de veeleisende Pattaya Condos investeerders! Haal de BESTE woningen met zeezicht voor 20% goedkoper binnen, voordat ze weg zijn!
Vanaf de 5e of 9e verdieping bieden de woningen een prachtig uitzicht op zee (afhankelijk van hun locatie in het gebouw), North Beach Tower wordt gebouwd in de elite locatie van Pattaya: Wong Amat, op slechts 50 meters van het strand.
De prijzen voor Thai/Thai bedrijven en buitenlandse investeerders zijn gelijk. Renteloos gespreid betalen (2 jaar), flexibele afbetalingsplannen zijn beschikbaar. Dit aanbod is gebaseerd op "Wie het eerst komt het eerst maalt" voor prijzen´┐Ż20% onder de marktwaarde..Met het Grand Centara Mirage en The Pullman Aisawan in de buurt ligt het North Beach in een perfecte locatie voor investeerders, die jaarlijkse waarde stijging willen zien.
Prachtig overloopzwembad op het dakterras met jacuzzi en fitness met fantastisch zeezicht op de 24e verdieping.Winkels, high speed liften, 24-uurs beveiliging, parkeren op verdieping 1 t/m 3 en een luxe 5-sterren lobby elegant en modern ingericht van het hoogste niveau en meer, meer, meer...Kosten: Vaste prijs € 100000,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


North Beach, Pattaya, Wong Amat

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-04-2014 om 16:33u
Door:Frank
Bekeken door: 2367 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Pattaya
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 100000,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.